Wanda Nikkels nieuwe fractievoorzitter

Door Wanda Nikkels op 12 oktober 2023

In de raadsvergadering van 28 september heeft PvdA-raadslid Jan Alberts het fractievoorzitterschap van PvdA overgedragen aan fractiegenoot Wanda Nikkels. Alberts zit sinds 2006 met enige tussenpozen in de gemeenteraad en was daarvan in totaal 8,5 jaar fractievoorzitter. Om privéredenen doet hij nu een stapje terug. Alberts blijft actief als gemeenteraadslid.

Wanda Nikkels maakt sinds de laatste gemeenteraadsverkiezingen deel uit van de PvdA-fractie die naast de twee raadsleden ook nog twee burgerraadsleden telt. In de afgelopen anderhalf jaar heeft zij het raadswerk eigen kunnen maken en is nu klaar om het stokje van Jan Alberts over te nemen. “Natuurlijk blijven Jan en ik als een hecht team opereren, maar ik zal een hoop vergaderwerk van hem overnemen.”

Wanda Nikkels

Wanda Nikkels

Mijn naam is Wanda Nikkels en ik woon sinds 2017 in Duivendrecht. Lid van de PvdA ben ik met een korte onderbreking al jaren, maar actief voor de partij was ik niet eerder. Mijn beroep als journalist liet dat niet toe. Nu ik als tekstschrijver en parttime chauffeur in het leerlingenvervoer werk, kan ik me

Meer over Wanda Nikkels